maanantai 29. heinäkuuta 2013

Irtisanominen

Tänään irtisanoin asuntoni Helsingissä. Olen tiennyt jo muutaman viikon irtisanomisesta, mutta vitkastellut virallisen lomakkeen jättämisen kanssa. Tänään sain sen kuitenkin tehtyä ja 31. elokuuta tämä ei ole enää minun kotini vaan jonkun toisen.

Olen saanut avaimet uuteen kotiin ja vienyt sinne jo hieman tavaroita. Varsinainen muutto tapahtuu elokuussa. On ollut mukavaa pakkailla tavaroita ja löytää vaikka mitä "ai omistanko tälläisenkin" -juttua (..halpaa "shoppailla" omissa varastoissa..). Uudessa kodissani olen viettänyt jo viisi yötä. Paikka tuntuu mukavalta, kodilta.

Ehkä juuri se uuden kodin kodikkuus helpottaa eroahdistusta vanhasta kodista. Vanha koti on ollut hyvä koti nämä kuusi vuotta, mutta nyt on aika lähteä eteenpäin. Tuntuu haikealta, mutta myös toiveikkaalta ja iloiselta. Uudessa kodissa on tiedossa tilaa, mikä tarkoittaa sitä, että saan monet ihanat vanhaan asuntoon mahtumattomat tavarat esille ja käyttööni. Myös uuden asunnon rauhallisuus tuntuu hyvältä. Kirjoitin taannoin muuttohaaveistani merkinnän. ja olen ihan riemuissani siitä miten monet niistä haaveista on toteutumassa uudessa kodissa! :)

Irtisanomislomakkeen jättämisen jälkeen palkitsin itseni sushilounaalla ja tarroilla. Tarroihin käytin syntymäpäivälahjaksi saamani Accessorizen lahjakortin loppuun.


Vielä ennen muuttoa pitäisi hoitaa kaikenlaisia käytännön järjestelyjä pakkailuiden ja muuttamisen lisäksi. Läksiäisten järjestäminen on ollut mielessä, mutta en ole vielä lopullisesti päättänyt toteutanko ne vai en. Hmm.. Tuparit ainakin tulevat, sitten aikoinaan syksyllä. :)

Kotimatkalla autoradiosta soi tämä kesäbiisi:



Vielä on kesää jäljellä, todellakin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti