sunnuntai 2. helmikuuta 2014

On mitä odottaa..

On hauska tilanne, kun tietokoneeni työpöydällä on useampi tiedosto matkalippuja. :) Viime viikkoina on tullut ostettuja lippuja sinne ja tänne..

Kuva on viime kesän Tallinnan matkalta.. Silloin oli lämmin ja paistoi aurinko.

Parin viikon kuluttua lähden ystäväni kanssa Tallinnaan. Tarkoituksenamme on shoppailla ja tottakai viettää arjesta poikkeavaa aikaa. Tallinna on niin ihanan lähellä, mutta kuitenkin siellä käydessä tuntee tekevänsä matkan. Täältä Tampereelta käsin tosin sinne satamaan matka on hieman pidempi kuin aikoinaan Helsingistä, jossa ratikka vei lähes kotiovelta satamaan parissa kymmenessä minuutissa. Noin kerran - pari vuodessa olen viime vuosina käynyt Tallinnassa. Useimmiten olemme aiemmilla matkoillamme pyörineet vain Viru Keskuksen ja vanhan kaupungin alueilla, mutta tällä kertaa mietimme lähtisimmekö esim. Kristiine tai Rocca al Mare -ostoskeskuksiin vierailemaan. Jos lukijoillani on kokemuksia niistä (tai jostain muusta ostospaikasta), olisi mukava kuulla!

weheartit.com/

Huhtikuun alussa lähden poikaystäväni kanssa Roomaan. Lentoliput ja neljäksi yöksi hotelli on varattuna. Emme ole koskaan aiemmin käyneet Roomassa eli se tulee olemaan ihan uusi tuttavuus. Ostimme eilen Rooman matkaoppaan, jonka avulla yritämme jo etukäteen mahdollisimman paljon hankkia tietoa kaikesta mahdollisesta Roomaan liittyvästä, jotta matka sujuisi jouhevasti. Odotan erityisesti innolla sitä lämpöä mikä Roomassa varmasti jo huhtikuun alussa on. Pitää todennäköisesti pakata kesävaatteita mukaan. :)


Olen innoissani! Ihana kevät! Ihania matkoja tiedossa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti